Anne-Marie Lehouck

Werkervaring binnen de verpleegkunde in verschillende leeftijdsgroepen: van kinderen tot bejaarden. Als mama van vier, heb ik ook altijd zorg gedragen voor anderen. Nu wil ik via de natuur zorg dragen voor mensen, jong en oud.

Verwonderen, vreugde scheppen en verbinden. Want de Natuur is onze thuishaven.

Herborist

Herboristenopleiding gevolgd via Maurice Godefridi: Dodonaeus opleiding. Nog steeds aan het bijstuderen en –leren, een eeuwige job als herboriste.

Ik heb een groot hart voor de natuur. De passie voor kruiden en wilde planten heeft me ertoe gebracht om als herboriste te gaan werken. Als herboriste, wil ik mensen leren anders te kijken naar wat rond hen groeit en bloeit en zo verwondering zaaien. De aanleg van de tuin en bloemenweide, past volledig in dit idee en doel.

Energetisch werk – Voetmassage

Via energetisch werk en voetmassage, kreeg ik de kennis door hoe wij energetische wezens zijn. Wij hebben een eigen energie, net zoals alles in de Natuur. Daarom moeten we goed zorg dragen voor deze rijkdom en geschenk en onze energie bewaken en beschermen. Via energetisch werk en voetmassage, kan ik je hierbij helpen.

Voor wie ervoor openstaat, kan ik ook spiritueel je bijstaan via een kaartlegging en samen gaan kijken waar je vastzit (vorige levens, ervaringen, karma… ). Spiritualiteit hoort vast en zeker ook bij me en ik sta dan ook ter beschikking om op dit vlak te helpen.

Pianist

Als 8-jarige ontdekte ik mijn passie voor piano spelen. Nu, vele jaren later, speel ik nog steeds elke dag piano. Ik heb een breed repertoire en speel zowel klassieker werk als hedendaagse muziek (filmmuziek…) en eigen werk.

Sinds 2015 ben ik aan het componeren. Mijn eerste album “On the road” is in 2020 uitgekomen.

Ontdek hier mijn muziek.

herboriste Anne-Marie Lehouck

“Door je terug te verbinden met de natuur via o.a. kruiden, verbind je je terug met de kern van jezelf. Dat resulteert in meer balans en gezondheid in je leven.”